De dienst

Geloven doe je iedere dag! Toch is de samenkomst van de gemeente een belangrijk hoogtepunt. Iedere zondagmorgen komen we om 9:30 uur samen in ons gebouw aan de Azaleastraat 16a in Winschoten. De dienst begint met zingen. We zingen om onszelf beter op God te kunnen richten. Het bijzondere is dan dat we samen mogen zingen. Alleen al daarom is die samenkomst zo bijzonder. We maken aan het begin van de dienst bewust tijd voor de kinderen. Zij horen er ook bij! Eerst mogen ze luisteren naar een kort verhaal en daarna zingen en bidden we samen met de kinderen. Daarna gaan de kinderen naar de zondagschool.
Nog een bijzonder moment van de dienst is dat we samen Gods Woord mogen horen en de uitleg er van. Zo proberen we te leren hoe we Jezus kunnen volgen in ons eigen leven met God en met elkaar.

Na de dienst is er tijd voor ontmoeting en napraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Wees welkom!

Créche

Voor de allerkleinsten (kinderen tot 3 jaar) is er beneden een plek, waar we de kinderen opvangen.

Zondagschool

De kinderen vanaf 3 jaar gaan eerst mee naar boven waar we aan het begin van de dienst samen met hen zingen, bidden en een verhaal horen. Daarna gaan de kinderen ook naar beneden waar ze een Bijbelverhaal horen en creatief bezig gaan met een tekening of een knutselwerkje.