Uitgifte maaltijden en inzameling voedselbank

Kerken en verschillende instanties slaan hun handen in één! Op dinsdag 24 maart en donderdag 26 maart staat de camper van het Leger des Heils op verschillende plaatsen om warme maaltijden te verstrekken. Welke plaatsen dat zijn, kunt u onder dit bericht lezen.

Deze maaltijden zijn gratis en is bedoeld voor de mensen die dat nodig hebben. Nu de voedselbank krap zit met voedselproducten en er niet meer bij de kerken maaltijden worden aangeboden is er voor dit alternatief gekozen. Op deze manier proberen wij er te zijn voor onze medemens. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en houden voldoende afstand van elkaar. Let daarbij op de strepen die op de grond staan.

Op dinsdag 24 maart staan wij om 16.30 uur op de parkeerplaats van de Jumbo en om 17.30 uur op het marktplein.

Op donderdag 26 maart staan wij om 16.30 uur in de buurt bij het Vondelhuys en om 17.30 uur op de parkeerplaats bij Lidl.

U kunt ook opgeven wanneer u komt en waar. Wij zorgen dan in elk geval dat we een maaltijd voor u klaar hebben liggen.

Opgave graag via bineke.berkenbosch@legerdesheils.nl of telefonisch bij het Leger des Heils. Tel: 0597-416650.

U kunt inspreken als wij niet opnemen.

Belangrijk om te weten is dat wij tevens bij de camper een verzamelpunt hebben voor de voedselbank. Tijdens deze uren is er een plek gecreëerd waar u uw levensmiddelen kunnen inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze levensmiddelen bij de voedselbank gebracht wordt.